Конец?

Sziasztok, ez itt a Szertár… eddig kb. 50-szer hangzott el ez a mondat a videókon, hellyel-közzel heti rendszerességgel. 

Most azonban úgy néz ki, eléggé bizonytalanná vált, mikor lesz legközelebb Szertár-adás.

Mi a gond?

A kísérleteket kitalálni és felvenni nem vesz el sok időt. Elméletileg megvágni, feltölteni sem tartana túl sokáig. Elméletileg. Gyakorlatilag azonban egy gagyi miniDV kamerával dolgozom és egy olyan számítógéppel, ami szövegszerkesztésen kívül másra nem igazán alkalmas.

Ebből adódik, hogy egy-egy adás megvágása "technikai leállásokkal" együtt extrém esetben akár hat órát is elvehet. És a helyzet úgy veszem észre, egyre romlik. A mostani adás egy részét (kb. 4 perc a nyers) hajnal négytől reggel hatig próbáltam a kameráról a számítógépre átmásolni, sikertelenül (vagy–is sik–erül, csak egy kics–it a–ka–d–oz–ik). Egy másik részét meg még ez után vettem volna fel (terv szerint reggel hat körül) a Csodák Palotájában. Utána lett volna időm gyorsan megvágni, feltölteni, és mehettem volna dolgozni. Hát ez elmaradt.

Elég sok munkateher van most a vállamon, a Szertárral lenne kedvem foglalkozni (nyilván, ha nem élvezném, nem is csinálnám), de ennyi időt nem tudok áldozni rá. 

Iratkozzatok fel RSSre, és majd egyszercsak lesz. De hogy mikorra jutok odáig, azt nem tudom.

 


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: