Adatkezelés

Mi történik az adataimmal, amit megadok nektek?
Ezeket az adatokat úgy kezeljük, ahogy az erre vonatkozó jogszabály előírja. (Ha bővebben utánajárnál: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvényről van szó).

Na de miért kellenek nektek az adatok?
Mivel alapjában véve egy közösségi programként tekintünk a Szertárra, szeretnénk, ha időnként közvetlenül is kapcsolatba tudnánk lépni a közösség tagjaival. Például úgy, hogy értesítünk titeket arról, ha a jövőben van valami megmozdulásunk, kísérletbemutatónk, összejövetelünk, eseményünk, pályázatunk, ilyesmi. Nyugi, mi sem szeretjük, amikor teleszemetelik a postafiókunkat, úgyhogy nem valószínű, hogy gyakrabban küldözgetnénk anyagokat, mint havonta egyszer.

Ja, és hogy más se szórja tele reklámmal a postaládátokat, másnak sem adjuk oda az adataitokat (se pénzért, se jófejségből).

Olyat nem lehetne, hogy mégse kapjak tőletek értesítőket?
Dehogynem. A hírlevelek végén találsz egy leiratkozási linket. Ha ráklikkelsz, azzal törlünk az adatbázisunkból – telesírva közben egy százas papírzsepit.
De azt is megcsinálhatod, hogy írsz nekünk egy üzenetet a kapcsolattartási felületen keresztül, és leírod, hogy szeretnéd, hogy töröljünk.