Dugóhúzó

Egy jó kis trükk a borospalack dugómentesítésére.

Ez a kis trükk részben kárpótlás a héten elmaradt webizódért, részben pedig ismétlés azok kedvéért, akik lemaradtak hétvégén az M1 Szüret, Magyarország! műsoráról.

 

 

Bevallom, az eredeti, ahol láttam jobban sikerült. Viszont szerintem kár ennyire belemenni a súrlódásba. (Jó, én is ezt mondtam magyarázatnak, de hát a dugó picit jobban meg van duzzadva, mint ami a palack nyakán átférne. Tény, hogy a kendő csökkenti a súrlódást, de ha alulról meg tudnánk nyomni, kendő nélkül is kijönne…végülis, bele is kellett mennie valahogyan…) Szóval értitek.

 

Más: találtam olyan helyet, ahol jó ár-érték arányban szitáznak pólót, kérek árajánlatot. Aki szeretne venni Szertáros pólót a blogtalálkozón, az küldjön egy emailt az alábbi adatokkal: hány darab póló, férfi vagy női [bár valszeg uniszex lesz] és milyen méret (S, M, L, XL, XXL). Az email tárgyába írjátok be, hogy "póló". Előreláthatóan 1500-2000 forint között lesz majd egy. Fehér szín, Szertár logó és felirat. Ugyan az email nem kötelez semmire, de kérlek, csak akkor írjatok, ha jó eséllyel el is tudtok jönni a találkozóra, és vesztek pólót. Nem szeretném, ha a nyakamon maradnának majd, pláne, hogy megelőlegezem.


Közzétéve

itt:

, írta: