A legnagyobb szemétség, amibe eddig belekeveredtünk

Legalábbis a PET Kupa óta. Se azt, se ezt nem bántuk meg. Hallgassátok meg, hogy miért!

Csak hogy vizuálisan is megjelenjen a témafolyam (és a keresőmotorok is dolgozzanak), ebben az adásban az alábbiakról volt szó:

  • Kaptunk egy levelet nagyon-nagyon messziről. Ha még távolabbról hallgatsz minket, írd meg! Imádjuk az egzotikus üzeneteket. Szinte érezni a monszunáztatta tengerparti homokos föveny illatát az email soraiból.
  • Beszéltünk a tavalyi PET Kupáról, és előrevetítettük az idei terveinket. Már most elkezdtük tervezni a hajókomplexumunkat, merthogy az idén megnyerjük a kupát. Ennyike.
  • Nyakig ugrottunk a szemétbe a Hulladék Akadémia interaktív kiállításán. Na jó, képletesen persze. De legalább nekünk is megvolt a tengerparti föveny. Igaz, dugig mindenféle emberi lommal. Azt is kipróbáltuk, hogy hogy teljesítenénk egy hulladékválogató futószalag mellett. Horányi Tibor, a VIP tárlatvezetőnk a képességeink alapján nem jósolt nekünk túl nagy jövőt a szakmában.
  • Kiderült, hogy már Magyarországon is vannak chippel ellátott intelligens kukák. Na és vajon miért kell beléjük chip? Na miért? Ezt Hankó Gergely, az ÖKO-Pack Kft. píárosa fejtette ki. Egyben lerombolt egy városi mítoszt is gyorsan.
  • Beszéltünk Brunóról, az intelligens kukáról, ami beszippantja az elérakott szemetet. Meg csinál még minden mást is. Mondanám, hogy Bruno, a kuka okosabb, mint Hapci, de egyrészt ez nem igaz, másrészt iszonyat gyenge poén lenne.

  • Bruno ide vagy oda, az én itthoni okoskuka megoldásomat semmi nem űbereli! 

Jövő héten játéko(so)kat kutatunk majd. Gamerek, készüljetek!

 


Közzétéve

itt:

, írta: