A CERNtől a lélegző palackig

Gőzerővel folyik a holnapi Geek Pride Day és Törülköző nap szervezése, úgyhogy újabb vendégvideó.

„[…] túlzottan feltűnő a webizódok hiánya egy Szertár-találkozózra való készülődés alkalmával. Szerintem ha ilyenkor a vlog fenntartása veszélybe kerül, ki lehetne kiáltani a vendégprodukció feltöltések krízishelyzetét, hogy ha valaki a hamumotorhoz meg a palackhoz hasonló videót készít, meglegyen a lehetősége a publikáláshoz.” – írta ezt Trócsányi Péter, a mostani videó készítője.

Erősen fontolóra veendő. Mindenesetre a szívemen nyugvó kővel együtt a vállamról is leesett a teher. Nézzétek, elemezzétek; íme:

Más:

A Törülköző nap megörökítése végveszélybe került. Többszöri segítségkérés dacára sem jelentkezett senki, aki tudna segíteni az élő közvetítésben 3G-vel (vagy hasonló mobil internetes megoldással) és kamerával. Sajnos nemrég érkezett a lesújtó hír, hogy egy sajnálatos baleset következtében a „hivatalos” fotósunk is kiesett. Ha valaki úgy érzi, hogy a 42 kísérletnél technikát és önkéntes munkaerőt tudna biztosítani az élőzéshez, akkor jelezze holnap legkésőbb 13 óráig a robilaci [kukac] gmail [pont] com címen. Ha esetleg van köztetek olyan fotós, aki vállalná, hogy dokumentálja az eseményeket, szintén jelezze, vagy jöjjön 16 órára a Csodák Palotája elé, ahol a végső eligazítás lesz. (Öröm az ürömben, hogy a segítő önkéntesek száma az elmúlt 24 órában megduplázódott. Így már két szertáros is lesz, aki a segítségünkre lesz. Igen, volt némi irónia az ujjbegyeimben, ahogy legépeltem ezt a mondatot…)


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: