Így dúsítsd a vizet, hogy át tudja venni a biorezgéseidet!

A víz nem csak táplálja az életet, de át tudja venni az élőlények biorezgéseit is. Most megmutatjuk, hogy hogy tudjátok átprogramozni a vízmolekulákat a saját hullámaitokra.

A víznek ugyanolyan kettős spirál szerkezete van, mint a DNS-nek, ami nem lehet véletlen, hiszen mindkét természetes molekula nagyon fontos szerepet játszik az életfolyamatokban. Ezt igen szépen be lehet bizonyítani azzal, ha a saját biorezgéseinkre hangoljuk a vizet.

Ehhez azonban az is kell, hogy a vizet kétharmadszorosára dúsítsuk. Ehhez a kísérletben természetes eredetű ionokat használunk. (Fontos, hogy az ionok természetes eredetűek legyenek, ugyanis a vegyipari óriások által ránk erőszakolt vegyszerek károsak az emberi szervezetre. Ezekről több körzeti orvos is próbál beszámolni, de persze a tudományos fórumok bizottságai nem válogatják be a munkájukat a konferenciákra – amelyeket jellemzően gyógyszeripari cégek szponzorálnak. Most ezt nem kommentálom, minden gondolkodó ember vonja le a következtetéseket!)

A kísérletben a víz biokatalizátoraként szódiumot használunk, ami organikus zöldségekben és a gyorskajákkal még nem mérgezett újszülöttek vérében is megtalálható.

Sajnos a vidón látszik majd, hogy elég sokat stresszelek mostanában, így a hullámaimra hangolt energiájú víz is hasonló összerántó hatású.

 


Közzétéve

itt:

, írta: