Két éves a Szertár

Hát, ezt is megértük! Két éves lett a Szertár.

A két év alatt több mint 80 Szertár webizód került fe a netre. Ezeknek nagy része kísérletes videó volt (meg néhány „szolgálati közlemény”, játék, satöbbi). Ahogy elnéztem a statisztikákat, láttam, hogy az egymilliomodik videóletöltést szépen átaludtam. Ma hajnal fél négykor az Indavideón és a Youtubeon összesen 1 203 605 letöltés volt az állás.

A két év alatt volt két Szertáros találkozó is. Ugyan érlelődik egy újabb Szertár akció gondolata, de idő hiányában erre nyárig nem igazán van kilátás. Pedig milyen jó lett volna, ha a lett volna egy kísérletezős szülinapi Szertár Offline!

Néhány hete eszembe jutott, hogy mivel lehetne esetleg mégis „közösségivé” tenni a második évfordulót. Aztán néhány napra rá kaptam egy emailt szinte ugyanazzal a tartalommal. Ezt megerősítésnek vettem, úgyhogy jöjjön a felhívás:

Az Indavideóra úgy tudtok válaszvideót küldeni, hogy a videó fölé húzzátok az egeret, és a megjelenő menüsorban a felső ikonra kattintotok.

A youtube-os változatnál a videó alatt látható „Post a video response” linkre kell kattintanotok a válasz feltöltéséhez.

Megbecsülni sem tudom, hányan fogtok videót feltölteni, remélem, sokan. Ha összejön elég 1-2 hét alatt, akkor utána csinálok egy „szemezgetős” posztot.Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: