A Kaszt.huhoz igazolt a Szertár podcastje

2016. március 25-től a Szertár podcast adásai a Kaszt.hu hálózatán is elérhetők. Stílusgyakorlatok.

Hírportálos

Úgy tudjuk, startégiai megállapodást kötött a Lövenberg Balázs és Péter Anna érdekeltségébe tartozó kaszt.hu és a Szertár podcast divízióját is jegyző Zsiros László Róbert. Részletekről a felek egyelőre nem nyilatkoztak a sajtónak, de a podcast ipart ismerő forrásaink szerint ez az együttműködés meghatározó jelentőségű a magyarországi internetes rádióadások történelmében.

Elemzői vélemények szerint a kaszt.hu kifejezetten jól jár a portfolióbővítéssel. A Szertár ugyanis már most, negyed évvel az indulása után kiemelkedően teljesít a hallgatottság terén. Emellett a szórakoztató tudományos ismeretterjesztő csatorna is sok előnyt várhat az együttműködéstől. Az ügyet jól ismerő, ugyanakkor a döntéshozásban részt nem vevő informátorunk szerint a Szertár rövid távon a hallgatottsági adatok további növekedését, hosszabb távon pedig befektetői együttműködések lehetőségét várja a megállapodástól.

Sajtóközleményes 

(Azonnali közlésre) 2016. március 25-től már a kaszt.hu csatornái között is hallgatható a Szertár podcast. Erről állapodott meg a minőségi podcast csatornáiról ismert kaszt.hu egyik ötletgazdája, Lövenberg Balázs, és a Szertár alapítója, Zsiros László Róbert. Az együttműködés során a Független podcasthálózatként üzemelő kaszt.hu és a kvázi social enterprise-ként működő Szertár törekszenek arra, hogy a hallgatói igényeket minél teljesebben elégíthessék ki. A felek bíznak abban, hogy a megállapodás eredményeként kiegyenlítettebbé válik a műsorszolgáltatás, és mind a hallgatók, mind pedig a támogatók megtalálhatják a maguknak legszimpatikusabb csatornákat a szélesedő palettán.

Szertáros

Sziasztok Szertárosok! Képzeljétek, múlt héten leültünk Balázzsal (kaszt.hu) átbeszélni, hogy mik is az elképzeléseink a podcastjeinkről. Elég jól egymásra hangolódtunk (hangolódtunk, értitek! hang… podcast. Facepalm!), úgyhogy meg is állapodtunk, hogy innentől a Szertár podcastjét a kaszt.hu-n is hallgathatjátok majd. Nyugi,  nem kell megijedni, az eddigi felületeken is simán hallgathattok minket, de érdemes lehet szétnéznetek (széthallgatnotok) a kaszt.hu többi csatornája között is. Hapci csinált is gyorsan egy profilképet, ami illeszkedik a kaszt.hu többi csatornájának logójához. Jó, mi? Mondtam már, hogy iratkozzatok fel?


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: