Mi a Szertár?

A Szertár egy kísérletező műhely és közösség. Nem csak tudományos jelenségekkel kísérletezünk, de azzal is, hogy milyen módszerekkel lehet a természettudományos, műszaki és matematikai világ bonyolult és nehezen érthető rendszeréből az érdekes vonatkozásokat lepárolni és minél szélesebb közönség számára elérhetővé tenni. A Szertár tudomány, ahogy tetszik.

Szeretnénk, ha minél többen nekiállnátok szétszerelni, mögé nézni, újragondolni, értelmezni, tapasztalni és sikert megélni.

Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy a tudományos és műszaki világ érdekességei szabadidős tevékenységnek is befoghatók előképzettségtől függetlenül.

Szeretnénk továbbra is politikától és ideológiáktól mentesen dolgozni, felfedezni, tapasztalni és veletek együtt tanulni.

Szeretnénk segíteni nektek, természettudományos, műszaki vagy matematikai területen dolgozóknak, tanulóknak, hogy minél hatékonyabban ki tudjátok fejezni magatokat különböző közönségek előtt. Erről szólnak az Előadói Műhelyeink. Ha pedig még ismeretterjesztő tevékenységbe is szeretnétek belefogni, az lenne a főnyeremény!