Nyári szünet ouzoval

Görögországból mi lenne jobb kísérlet szuvenírnek, mint az ouzo-jelenség?

Na, jöjjön gyorsan a kísérlet, de csak mert lépten-nyomon a szertárosok kíváncsi tekintete lebeg előttem (meg a kiegyenesített kaszáik, amelyekkel már az ajtóm előtt gyülekeznek, ha nincs új webizód.)

Bővebb infó az ouzo-jelenségről itt.

Magyarázom a bizonyítványom

Hát, nem lett egy top kategóriás videó. Egy óra alatt ennyit sikerült összerakni, az állványom pedig végleg ripityára ment (ezért is ülök, és ezért is sötét a kép – a fényeket nem volt időm a kanapéhoz átszerelni, még mielőtt jönnek a feldühödött kommentek). Per pillanat ez van. De hát a szándék a fontos, nem?

Nyári szünet

Viszont most egy kicsit hivatalosan is kikapcsolom a Szertár Kísérleti Főigazgatóságát. A szeptemberig terjedő időszakot disszertáció-írással, sok-sok munkával és némi magánélettel fogom tölteni. Szóval addig takaréklángon lesz a projekt. Videó ugyan nem lesz (kérlek, ne is írjatok, hogy „mikor lesz már új videó?”), de a Szigeten spec kint leszek a Civil Faluban 13-án és 14-én kísérletezgetni. Valamint csütörtökönként lesz Többet ésszel. Oké, az nem Szertár, de legalább valami kis ismeretterjesztés.

Jó nyarat mindenkinek!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: