Újraélesztés

Matekozzunk egy kicsit: évente 25 000 ember hal meg hirtelen szívleállás miatt. Hetven százalékukat az első három percben vissza lehetne hozni (17 500). Mindössze háromszázat mentenek meg. 

restartaday

A számítást rátok bízzuk. Ha ezen szeretnétek változtatni, többféleképpen is megtehetitek az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány segítségével.

Október 14-én délután a Mammutban

Az Újraélesztés világnapjához kapcsolódóan kaphattok segítséget és ingyenes segédanyagokat a Mammutban a Hervisnél. A részleteket itt találjátok.  (Az Újraélesztés világnapja egyébként október 16-án lesz.)

Újraélesztés és elsősegély tanfolyamok az elsosegely.hu-nál

Részt vehettek az alapítvány valamelyik tanfolyamán.

Nyerhettek egy alapszintű újraélesztés képzést a Szertáron

Az elsosegely.hu által felajánlott foglalkozáson az újraélesztés és az automata/félautomata defibrillátor használatával ismerkedhettek meg velünk együtt gyakorlatorientált formában. Bizony, mi is részt veszünk rajta!

Erre a képzésre kétféleképpen kerülhettek be: kisorsolunk helyeket a Szertár patreon támogatói, illetve az október 11. és 16. között a facebook oldalunkon feltett kérdéseinkre válaszolók között. A kérdéseket minden nap 18:00 órakor tesszük közzé. A sorsolás eredményét a másnapi poszt publikálásakor ismertetjük.

A képzés ideje: 2016. október 28. délután/este (A nyertesekkel egyeztetett időben.)

A képzés helye: Óbudán az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (a Flórián tér közelében)