A következő Szertár videó és Szertár a Szigeten

A következő Szertár videó

Felhívom mindenki figyelmét, hogy a következő Szertár videó augusztus 20-án lesz várhatóan. Feltéve, ha össze tudok hozzá mindent szedni, és megoldható lesz a felvétel is, és lesz időm. Ha nem, akkor csak szeptemberben.

Tehát még egyszer: következő – tűzijátékos – videó augusztus 20-ra van TERVEZVE. Ez nem azt jelenti, hogy tuti lesz, hanem azt, hogy nagyon igyekszem, hogy legyen. De lehet, hogy mégsem fog összejönni, tehát nem kizárt, hogy még akkor sem lesz. Vagyis ez esetben szeptemberig várni kell.

Azaz…stb.

Megértéseteket köszönöm.

Szertár a Szigeten

A Szertár kint lesz a Szigeten 13-án (pénteken) és 14-én (szombaton). A Szkeptikus Sziget nyújt majd teret a kísérleteknek. Lehet jönni, és gyártani a mindenféle trutyikat, szívószáldudákat, megoldani élő ördöglakatokat, robbantgatni szárazjéggel meg ilyenek. (Ha hoztok kamerát, és felvesztek dolgokat, és átkülditek (vagy magatok megvágjátok igényesen, akkor természetesen lehet már hamarabb is Szertár videó.)

Pénteken 17-18 óra között a Játszótér színpadán kísérletbemutató lesz. Amúgy meg egész nap szabadon szertárazhat bárki a sátornál (aminek a helyét per pillanat nem tudom százszázalékosra, de tuti megtaláljátok…csak kövessétek a robbanások hangját.)


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: