Szertár Offline – szolgálati közlemény

Egyenesben a Szertár Offline szervezése. A programok még alakulnak.

Kezdem a rossz hírrel: a videóval még várni kell egy kicsit. Aki viszont nagyon nem tud kísérletek nélkül élni, az nézze szombaton az M1-en a Szüret, Magyarországot (11:00, 13:40, 15:45). Olyan kísérleteket fogok majd csinálni, amilyenek még nem voltak a Szertáron. [Hogy pontosan mikor lesznek a műsorban a kísérletek, azt nem tudom.]

Na és akkor jöjjenek a jó hírek:

Eddig négy kísérletezős hely tuti, hogy lesz a Szertár Offline-on, és nagyon nagy az esély arra, hogy Észtországból is jön egy haverom. Szóval nemzetköziesedünk is.

Amiben még elkél a segítség:

Mihelyt összeáll a teljes program (legkésőbb 18-án, még legkésőbb 21-én =) ), feltöltöm. Fogok csinálni szórólapot is. A terjesztést viszont nem tudom megoldani, úgyhogy ehhez kell a ti segítségetek is. Ha tudjátok vállalni, hogy pár példányt kinyomtattok belőle, és kiteszitek a suliban, könyvtárban egyéb helyeken, írjatok mailt, és mihelyt elkészült, már küldöm is. A mailben jelezzétek, hogy hova vinnétek. (Már jött felajánlás sokszorosításra, tehát ha minden kötél szakad tőlem is átvehető majd szóróanyag, de az plusz logisztikai buktatókat rejt magában.)

Ugyan már most is hízik a "sajtó kontakt lista", de ha tudtok segíteni bármilyen megjelenésben (internetes, nyomtatott, tv, rádió, kőbe vésett, suliújság, programajánló, stb), szintén írjatok.

Ne felejtsetek el feliratkozni a Facebookos Szertár oldalra, és ha megy a meghívó, már továbbíthatjátok is.

Fényképes dokumentációra már jöttek felajánlások, viszont ha valaki tud hozni kamerát, és tudna videózni, szuper lenne. Esetleg csinálhatunk közösen egy sok embert igénylő kísérletet egy szerdai webizódnak…

És továbbra is él az előző bejegyzés teljes tartalma, különösen, hogy aki tud hozni kísérleteket vagy egyéb játékos természettudományos foglalkozást tud tartani, írjon mailt, és a helye már biztosítva is van.

Köszönöm mindenkinek az eddig felajánlott segítségét.

 


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: